Del 08 Abril al 08 Abril 2019 JORNADA "CUINA I ALIMENTS: TECNOLOGIA, SALUT I FORMACIÓ a LLEIDA


A la jornada es pretén fer una reflexió sobre aquells factors que han permès que la cuina i gastronomia catalana hagin assolit un destacat prestigi durant les últimes dècades, i quins aspectes seran importants a potenciar per millorar i consolidar aquest èxit en el futur. La jornada està dedicada a tractar les temàtiques de: tendències en ciència i tecnologia a la cuina; avenços en nutrició, salut i seguretat dels aliments; i reptes futurs en la formació dels professionals del sector. Aquesta jornada està organitzada per la Comissió Territorial a Lleida del “Tercer Congrés Català de la Cuina”, essent coordinada per la Universitat de Lleida, tot comptant amb la col·laboració d’experts i representants de diferents entitats relacionades amb la cuina, hostaleria i gastronomia (cuiners, restaurants, empresaris, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Federació d’Hostaleria de Lleida, gremis i associacions gastronòmiques, entitats i empreses relacionades amb turisme gastronòmic, administracions públiques, premsa, divulgadors, professors, investigadors, estudiants, elaboradors i indústries alimentàries, i productors agraris, entre d’altres).

PROGRAMA:

9.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació

9.15 h Inauguració de la Jornada 

 9.30 h Taula Rodona 1: “Preparació d’aliments: tendències en ciència i tecnologia”

10.30 h Pausa

11.15 h Taula Rodona 2: "Nutrició a la carta, salut i seguretat alimentària"

12.15 h Taula rodona 3: “El futur de la formació dels professionals de la restauració”

13.15 h Debat entre cuiners

13.45 h Cloenda de la Jornada

LLOC DE REALITZACIÓ: 

La Llotja – Palau de Congressos de Lleida Avinguda de Tortosa, 6 25005 LLEIDA

 

http://www.congrescuinalleida.udl.cat/wp-content/uploads/Lleida_Cuina.pdf