24 Juliol 2018PRESENTACIÓ DE L'ORGANITZACIÓ DEL III CONGRÉS CATALÁ DE LA CUINA A LLEIDA


L’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) va el acollir la passat 18 d’abril de 2018 la presentació de la Comissió Territorial de Lleida que haurà d’organitzar els treballs del III Congrés Català de la Cuina que es realitzin dins de la seva àrea territorial.

La presentació va estar presidida per la vicepresidenta de l’IEI i de la Diputació, Rosa Pujol, que va estar acompanyada per Immaculada Recasens, professora de l’ETSEA; Jordi Graell, professor de la Universitat de Lleida i director de la Comissió Territorial de Lleida del III Congrés Català de Cuina; i Pepa Aymamí, directora general de la  Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica un dels promotors del congrés.

En la seva intervenció, Rosa Pujol ha reivindicat la contribució de la cuina popular lleidatana a l’auge de la cuina catalana, i ha felicitat la Secció de Ciències Agroalimentàries de l’IEI per la seva tasca a l’hora d’impulsar aquest congrés, una felicitació que ha fet extensiva a totes les seccions de l’IEI com a “motors de l’activitat d’aquesta casa”.

PER SABER-NE MÉS

http://www.fpiei.cat/actualitat/l%E2%80%99iei-acull-la-presentaci%C3%B3-del-iii-congr%C3%A9s-catal%C3%A0-de-cuina-que-oferir%C3%A0-dos-jornades

Podeu trobar tota la informació sobre aquest III Congrés Català de Cuina  (Comissió Territorial de Lleida) a: http://www.congrescuinalleida.udl.cat/.