29 Gener 2019II Jornada de restauració de col·lectivitats


Ahir es vàren tornar a reunir a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Barcelona representants de les empreses de restauració col·lectiva amb implantació a Catalunya, Representants de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronomica (FICCG)  entitat impulsora i executiva del  III Congrés Català de la Cuina i Representants de Protoplay empresa col·laboradora del III Congrés i el Representants de la Sub-direcció General d’Indústries i Qualitat Agroalimentària  del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya com a institució responsable de la coordinació del III Congrés Català de la Cuina.

En aquesta segona sessió es van analitzar i posar en comú els temes exposats a la reunió anterior: Nutrició, Comunicació, Client, Sostenibilitat, Innovació, Treballadors. Es van posar en comú tots els punts i es van posar en comú les fonts d'informació rellevants per la recllida de dades. Aquestes dades permetran fer un informe de diagnosi del sector que formarà part de les conclusions general del III Congrés,