Del 16 Octubre al 10 Octubre 2018 Jornada I del Congrés a Lleida
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja


Ponències, Comunicats, Taules Rodones, Tallers...

Sessions

Matí:   Sessió I: Relacions entre Producte, Gastronomia i Cuina

Tarda:   Sessió II: Turisme i Gastronomia

 

Comunicacions

Si desitja presentar una comunicació i exposar-la oralment en la Jornada, sobre alguna temàtica o problemàtica que estiguin relacionades amb els eixos de debat del congrés (consultar-los en l’apartat 2.5 del dossier del congrés), faci arribar la següent informació al correu: congrescuina@udl.cat

  • Nom i cognoms dels autors
  • Autor que faria la presentació oral
  • Correu electrònic
  • Empresa/Entitat
  • Títol comunicació
  • Resum (màxim 300 paraules)
  • Eix de debat amb el que guarda relació la comunicació

Data límit per a la recepció de comunicacions: 1 d’octubre de 2018

Per presentar una comunicació s’haurà d’estar prèviament inscrit a la Jornada (veure apartat d’Inscripcions).

A partir de les comunicacions rebudes, el Comitè científic i d’experts les agruparà i ordenarà per tal de poder ser exposades en la Jornada, un cop hagin estat acceptades (si s’escau).

Programa  en construcció

L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia omplint les dades del formulari. (data límit: 30 setembre)
(La inscripció al dinar és opcional i té un cost de 15€.)

Inscripcions:  http://ivent2.xeria.es/xcli/gen/reg.aspx?ide=7965&idf=2829