Del 01 Octubre al 01 Octubre 2018 Observatorium gastronòmic: Jornada d'innovació
Innovació incremental i radical – Hostaleria | Uvic-UCC


Dins el marc de l'Observatorium gastronòmic, impulsat pel Gremi d'Hostaleria d'Osona al Recinte Firal del Sucre, el dilluns 1 d'octubre tindrà lloc una Jornada d'Innovació.

Aquesta sessió de formació explicarà què entenem per innovació, les diferències entre la innovació incremental i la innovació radical, aplicades en el sector de la restauració i l’hostaleria. A continuació, s’utilitzarà un framework d’innovació, Open Innovation, per entendre i reflexionar sobre l’ecosistema en el sector de la restauració i l’hostaleria. Finalment, s’utilitzaran diversos casos d’ús sobre innovació incremental (innovar utilitzant sistemes de control de gestió de SoftVic), innovació radical (innovar amb impressores 3D per Moodbytes) i una aplicació (decoració de galetes de Balenalena). La sessió serà conduïda pel Dr. Albert Armisen, professor de la UVic-UCC i expert en innovació.

Més informació i descàrrega d'invitacions a : observatoriumgastronomic.com