Del 16 Octubre al 16 Octubre 2018 L'Impacte del Malbaratament Alimentari
Una Conversa entre Joan Roca i Massimo Bottura


Des de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i St. Antoni ens plau convidar-vos a la conversa «L’impacte del malbaratament alimentari», que comptarà amb la presència de Joan Roca i Massimo Bottura, xefs dels dos millors restaurants del món segons la llista The World's 50 Best Restaurants.

Joan Roca (El Celler de Can Roca, Girona) i Massimo Bottura (Osteria Francescana, Mòdena) conversaran sobre les conseqüències i els impactes socials del malbaratament alimentari, la seva problemàtica a escala global i, en definitiva, de la gestió deficient dels aliments. Ambdós xefs parlaran en concret del projecte social de l’italià: de l’organització Food for Soul, del concepte dels refettorios i del llibre que recull tota aquesta iniciativa, i en el que hi col·labora Joan Roca, Il pane é oro.

La jornada tindrà lloc el 16 d'octubre a les 19 h a l'Auditori Josep Irla
(Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona).
 

L’acte és gratuït i obert a tot el públic, però és imprescindible que
confirmeu assistència: coord.catedra.calonge@udg.edu