Del 29 Gener al 29 Gener 2019 Passat, present i futur de la cuina catalana
CULTURA I PATRIMONI CULINARI EN L'ÀMBIT DE LA CUINA


Passat, present i futur de la cuina catalana
Organitza: Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona i Càtedra UNESCO d’Alimentació, Cultura i Desenvolupament de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), en el marc del Tercer Congrés Català de la Cuina.
Lloc: Aula Magna, Facultat de Geografia i Història (UB).
C.Montalegre, 6, planta 4. 08001 Barcelona
Data: Dimarts, 29 gener 2019
Programa:
16h. Presentació del III Congrés Català de la Cuina
A càrrec de Màrius Rubiralta (UB), director del congrés.
16:15h. La cuina catalana des de la perspectiva dels historiadors
Moderadora: Maria Àngels Pérez Samper (UB).
Participants: Antoni Riera (UB, IEC), Jaume Dantí (UB), Jordi Bages Marta Manzanares. Debat.
18:30h. La cuina catalana des de la perspectiva dels antropòlegs
Moderador: F. Xavier Medina (UOC).
Participants: Margalida Mulet (ODELA), Lluís García (CCC), Emma Pla (CETT-UB), Marta Ruíz (ODELA).Debat.

Jornada oberta i gratuita¨, sense inscripció.