Del 13 Decembre al 13 Decembre 2018 Productes autòctons, innovació en la restauració i territori
I Jornada Congressual de la Comissió de Terres de l'Ebre


Lloc: Pl. Jardí s/n. Poble Nou del Delta

Inscripció gratuïta a:

congrescataladelacuina.terresebre@urv.cat

PROGRAMA 

Productes autòctons, innovació en la restauració i territori 

10h Inaguració.

Jordi Sardà. Universitat Rovira i Virgili

Joan Josep Malràs. Diputació Tarragona

Pendent con_rmació.Generalitat Catalunya

Adam Tomàs. Ajuntament Amposta

10.20h Presentació 3er Congrés Català de Cuina a càrrec de Juan Antonio Duro.

10.30h Productes de proximitat i cuina en elterritori: Terres de l’Ebre com a cas.

Moderador: Gustau Turón

Ponents:

Artur Martinez. El caprixt, La Taverna del Ciri

Vicent Guimerà . Antic Molí

Fran López. Villa Retiro

Jeroni Castell. Les Moles

Lluís Garcia. Casa de Fusta.

11.50h Coffe Break

12.15h Empreses agroalimentàries i territori: l’elaboració de productes de qualitat i la simbiosis territorial.

Moderador: Xavier Farré.

Ponents:

Rafael Muria. Mel Muria

Raúl Rodríguez. Ous Roig

Juan Trias. Arròs Illa del Riu

Humbert Contí. Kensho Sake

12.45h Taula Rodona amb el ponents.

Moderador: Josep Maria Arasa. DG canal Terres de L’Ebre

13.45 h Cloenda

Josep Sancho . Poble Nou del Delta