CONEIXEMENT CULINARI A CATALUNYA

QUALITAT DE PRODUCTE AGROALIMENTARI I INNOVACIÓ APLICADA A LA CUINA.

La recerca en àmbits molt diversos contribueix al’èxit de la nostra cuina.

Àmbits de treball:

4.1 El coneixement culinari i l’educació superior.

4.2 L’estandardització i la gestió del coneixement culinari i gastronòmic.

4.3 La terminologia a l’àmbit gastronòmic.

4.4 El restaurant com a generador de coneixement i innovació en la cuina creativa catalana.

4.5 La restauració col·lectiva.

4.6 L’estat de la professionalització en cuina.

4.7 Qualitat de producte agroalimentari.

4.8 El cuiner/a  i el productor/a una nova aliança.

4.9 Nous àmbits científics: Gastronomia computacional, gastronomia nutricional...

4.10 Gastronomia molecular (Ciència i cuina).

4.11 Neurogastronomia. Innovació tecnològica i cuina.