25 Gener 20191a Reunió de l'Executiva del III Congrés 2019
Avui s'han reunit a la seu de la Universitat de Barcelona representants de les diferents comissions territorials del III Congrés en la primera reunió de l'executiva del III Congrés del 2019.
S'han fet un repàs de les activitats dutes a terme per totes les territorials aixícom les activitats previstes.
S'ha parlat del Congrés Science & Cooking Barcelona 2019, una de les activitats del congrés més destades i d'àmbit internacional.
S'ha presentat l'empresa Protoplay que juntament amb IBM (empresa amb la que el III Congrés ha signat un conveni de col·laboració) ajudaran en la metodologia de recollida de les dades obtingudes de les diferents sessions aplicant la inte·ligència artíficial.
La sessió ha estat dirigida pel Dr. Màrius Rubiralta, Director del III Congrés (UB)
Assisitents(a la foto d'esquerra a dreta i d'adat a baix)
Francesc Xavier Medina (UOC), Sra. Pepa Aymamí (Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica), Dr. Jesús Angla (URV), Dra. Marta Gemma Nel·lo (URV), Toni Iruela (Protoplay), Josep Lluís Sánchez (Protoplay), Sílvia Aulet (UdG), R. Moreno (UdG), Jordi Graell (UdLL), Lluís Garcia i Robert Soliva (UdLL)