03 Octubre 2019Empresaris i emprenedors es reuneixen en la jornada 'A Viladecans impulsem el producte local'


En una de les sessions, comerços i restaurants del territori van poder "establir contactes i promoure acords comercials per a crear sinergies"

Empresaris i emprenedors del sector agroalimentari es reuneixen al Viladecans Innovació Empresarial per a participar en una jornada de networking cridada 'A Viladecans impulsem el producte local'. Es tracta d'una iniciativa per a “impulsar la seva comercialització alhora que es fa difusió dels valors més destacats que estan associats al seu consum”, segons expliquen des de l'Ajuntament.


La jornada va ser dividida en dues sessions. La primera va ser oberta a tothom i amb tres intervencions que van girar al voltant del producte de proximitat: Pepa Aymamí, de la fundació 'Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica'; Manuel Bruscas, escriptor i activista sobre el malbaratament alimentari i Marc Sanmartí, director de Serveis d'Empresa de l'ajuntament de Viladecans.

La segona sessió va consistir en un networking d'empreses vinculades al sector agroalimentari on empreses de productes locals, empreses elaboradores, comerços i restaurants del territori van poder “establir contactes i promoure acords comercials per a crear sinergies”, comenten des del consistori.
 
El parc agrari del Baix Llobregat


L'horta de Viladecans representa “una important porció del parc agrari del Baix Llobregat, un espai protegit especialitzat en la producció agrària que ofereix a tota l'àrea metropolitana, la possibilitat de gaudir de productes frescos de màxima qualitat”, afirmen des de l'Ajuntament de Viladecans.

 

Font: https://www.elperiodico.com/es/viladecans/20191001/empresarios-y-emprendedores-se-reunen-en-la-jornada-en-viladecans-impulsamos-el-producto-local-7661091