15 Gener 2019Jornada de treball restauració col·lectiva


El passat 15 de gener es va dur a terme al Departament d'Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya una sessió de treball corresponent a l'Eix 4 EL CONEIXEMENT CULINARI A CATALUNYA concretament a l'àmbit 4.5 La restauració col·lectiva

Dirigit a empreses de cuina de col·lectivitats vàren assistir-hi representants de algunes de les empreses més representatives de la cuina de Col·lectivitats a Catalunya: Ausolan,Serhs,F.Roca,Cuina Gestió,Clece,Teno, Representants del Departament d'Agricultura, Pesca i alimentació de la Generalitat de Catalunya i mebres de l'Institrut Català de la Cuina i de la Cutura Gastronòmica. 

La sessió va estar dirigida Josep Lluis Sanchez i Toni Iruela de  PROTOPLAY i moderada per Josep Lluís Sánchez .

Amb l'objectiu de fer una primera diagnosi del sector, es va aconseguir la implicació dels assistents en la creació de comissions de treball de cadascún dels punts que defineixen el mapa del sector: àmbit laboral i professional, sostenibilitat, nutrició, qualitat de la matèria primera, Innovació, comunicació i clients.