30 Novembre 2018Jornada Present i Futur de la Cuina Catalana


La cuinera Ada Parellada del restaurant Semproniana, el cuiner i presentador de la televisió Marc Ribas, el cuiner Oriol Castro del restaurant Disfrutar, el restaurador Víctor Quintillà del restaurant Lluerna i l’antropòleg de l’alimentació de la UOC, F. Xavier Medina, moderats pel cuiner i comunicador Pep Nogué, han parlat del present i del futur de la cuina catalana en el marc de la Setmana pel dret a l’alimentació 2018 de la UOC.

La UOC, amb la col·laboració amb l’Antiga Fàbrica Damm, ha organitzat aquesta taula rodona per promoure les cuines com a part fonamental de les cultures locals i com a element cabdal per a la sostenibilitat del planeta i per conscienciar de la necessitat de preservar el patrimoni gastronòmic de cada territori, així com debatre sobre el present i el futur de la nostra cuina.

El col·loqui ha estat el primer dels actes del III Congrés Català de la Cuina de la Barcelona metropolitana, coordinat per la UOC, i en el qual participen bona part dels actors del teixit gastronòmic i alimentari català

Vegeu el video en l'enllaç: aquí