17 Maig 2018PRESENTAT A LA UNIVERSITAT DE VIC I UCC EL III CONGRÉS CATALÀ DE LA CUINA
Avui 26 d'abril de 2018 s’ha presentat a l’Aula Magna de la UVic el III Congrés Català de la Cuina, que des d’ara i fins al maig de 2019, se celebrarà a diferents indrets de la geografia catalana. L’objectiu d’aquest congrés, segons han explicat avui el director general, Màrius Rubiralta, i el president de la comissió territorial, Nandu Jubany, és consolidar el model de cuina i gastronomia catalanes com a fórmula d’èxit en el futur. L’acte ha estat presidit pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña.
“És un Congrés territorial que ens permetrà dedicar temps llarg i pacient a consolidar un teixit harmònic entre tots els actors implicats en la cuina catalana”, ha dit Màrius Rubiralta. Per al seva banda, Nandu Jubany ha afirmat que “en vint-i-cinc anys l’ofici de cuiner ha canviat molt. Ara empenyem l’economia del país i darrere nostre també empenyen els pagesos i productors”. Per últim, el rector Jordi Montaña ha manifestat que “des de la UVic volem que aquest congrés esdevingui una eina de planificació estratègica de futur”.
Per saber-ne més :
https://www.uvic.cat/noticies/es-presenta-a-la-uvic-el-iii-congres-catala-de-la-cuina