26 Març 2019XIII TROBADA GASTRONÒMICA – 1 i 2 d'abril 2019


El futur de la cuina catalana // La gastronomia catalana al S.XXI

La Trobada d’aquest any estarà emmarcada dins del III Congrés Català de la Cuina, fet que ens permet fer un anàlisi sobre la nostra cuina. Durant aquests dies el CETT apostarà per abordar temàtiques relacionades cap al present, passat i futur de la nostra gastronomia, mitjançant ponències de professionals del sector, taules rodones, on els estudiants els permetrà aprofundir en les següents temàtiques:

Patrimoni culinari: identitat, zones culinàries
Les tendències, la influència d’altres cuines al corpus culinari català La perspectiva de la cuina catalana actual i la de futur.

PROGRAMA

Dilluns 1 d’abril – Condueix acte periodista: Carme Gasull

  • 9.00 Benvinguda a càrrec de Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional CETT
  • 9.10-9.40 Les bases de la Cuina Catalana, Sergi de Meià; President de l’Institut Català de la Cuina
  • 9.40 - 11.15 h Zones Culinàries i arròs
  • 11.15 -11.45 - Descans
  • 11.45-12.10 h  Generacions culinàries en el patrimoni catalàAda Parellada
  • 11.45-12.10 h  El Pa de pagèsAnna Bellsolà, Baluard - Xavier Barriga, Turris Jordi Morera, L’Espiga d’or - Xevi Ramon, Triticum.
  • 13.00 -14.00 h  Sushi o Fricandó? Diàleg entre Nandu Jubany i Hideki Matsuhis

Dimarts 2 d’abril

9.00-11.00 h

Aula demostració i Aula demostració B015

11.00-11.30 h – descans

La Plaça

11.30 – 13.00 h Ratafies, Xavier Amat, Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners