28 Maig 2018PRESENTACIÓ DEL III CONGRÉS CATALÀ DE LA CUINA A GIRONA
La UdG motor del Tercer Congrés Català de la Cuina
L’acte inaugural del Congrés a Girona es va celebrar en el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona el dia 28 de maig de 2018, i va consistí en una jornada amb una presentació del Congrés a càrrec de la Comissió Organitzadora, amb presència de la presidència d’honor i dels representants de les institucions que participen o col·laboren en l’organització del Congrés, i una taula rodona formada per joves cuiners.
Immediatament i a continuació, es va produir un debat estructurat en 5 grups de treball amb la participació de persones relacionades amb el sector, professionalment o com a membres de col·lectius interessats, que debatran i proposaran les preguntes que el Congrés territorial haurà de treballar durant l’any congressual i donar-ne resposta en l’acte final del congrés a celebrar el maig de 2019.
Aquests grups de treball es va formar amb les persones que s’hi van inscriure prèviament (a través del web del congrés) i van ser coordinats per un Relator membre de la Comissió d’Experts, que farà el resum i en redactarà les conclusions.
Web de la Comissió Territorial de Girona
Noticies relacionades
RECULL DE PREMSA
EL PUNT AVUI - 24 de maig de 2018
La UdG, motor del tercer Congrés Català de la Cuina
www.udg.edu - 30 de maig de 2018
La UdG inaugura el III Congrés Català de la Cuina a Girona
http://www2.udg.edu/jornades/IIICongr%C3%A9scatal%C3%A0delacuina/Reculldepremsa/tabid/24902/language/ca-ES/Default.aspx
Per saber-ne més:
http://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=13214&ta=age&jsback=1