CONEIXEMENT CULINARI A CATALUNYA
QUALITAT DE PRODUCTE AGROALIMENTARI I INNOVACIÓ APLICADA A LA CUINA.
La recerca en àmbits molt diversos contribueix al’èxit de la nostra cuina.
Àmbits de treball:
4.1 El coneixement culinari i l’educació superior.
4.2 L’estandardització i la gestió del coneixement culinari i gastronòmic.
4.3 La terminologia a l’àmbit gastronòmic.
4.4 El restaurant com a generador de coneixement i innovació en la cuina creativa catalana.
4.5 La restauració col·lectiva.
4.6 L’estat de la professionalització en cuina.
4.7 Qualitat de producte agroalimentari.
4.8 El cuiner/a i el productor/a una nova aliança.
4.9 Nous àmbits científics: Gastronomia computacional, gastronomia nutricional...
4.10 Gastronomia molecular (Ciència i cuina).
4.11 Neurogastronomia. Innovació tecnològica i cuina.