21 Novembre 2018 Denominació d'Origen “Terra i Mar”
La tradició culinària, patrimoni i cultura


Activitat de la Comissió Territorial de Barcelona Metropolitana juntament amb La llotja D.O Terra Mar

La Llotja
Denominació d’Origen “Terra i Mar”
Dimecres 21 de novembre
 
La tradició culinària, patrimoni i cultura
10h00 Taula rodona
La regió del Penedès i el Garraf dins de l’oferta gastronòmica de Catalunya
Lloc: Torre del Veguer · Sant Pere de Ribes
Ponents:
• Carlos Alcover, director del restaurant La Cucanya i representant de l’entitat Menja’t Vilanova
• Isidre Also, representant de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona i conseller delegat de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.
• Xavier Roget, coordinador del programa “Parc a taula”
• Oriol Llavina, xef de El Cigró d’Or, a Vilafranca del Penedès
Moderació:
• Lluís Garcia, director executiu de la Comissió Territorial de Barcelona Metropolitana del III Congrés Català de la Cuina
Detalls:
• A càrrec de la Fundació Institut Català de la Cuina
• En el marc del 3r Congrés Català de la Cuina
• S’adreça a professionals, empresaris de restauració, professors i alumnes d’escoles d’hostaleria, periodistes i gastrònoms.
11h15 Entremig
 
1a Mostra d’Envasats en Origen
Lloc: Torre del Veguer · Sant Pere de Ribes
Detalls:
• Degustació de productes envasats elaborats a la regió enogastronòmica del Penedès i el Garraf
• S’adreça a professionals, empresaris de restauració, professors i alumnes d’escoles d’hostaleria, periodistes i gastrònoms.
12h30 Vermut de l’Espigall
 
Aperitiu de benvinguda a la temporada de l’espigall
Lloc: Torre del Veguer · Sant Pere de Ribes
Relators:
• Josep Maria Matas, periodista de gastronomia i viatges
• Eva Bolaño, directora dels mercats de Vilanova
Detalls:
• S’adreça a professionals, empresaris de restauració, professors i alumnes d’escoles d’hostaleria, periodistes i gastrònoms.