Del 25 Octubre al 25 Octubre 2019 JORNADA "TURISME I GASTRONOMIA A LA COSTA DAURADA I COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA. ESTRATÈGIES D'ÈXIT"


Data: 25 d’octubre de 2019

Horari: de 09:00 a 13:30

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV C/ Joanot Martorell, 15 – Vila-seca

L’objectiu general d’aquesta jornada, emmarcada a les activitats del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, es generar un espai de trobada on poder compartir i analitzar les iniciatives de turisme gastronòmic presents a les nostres comarques. Es pretén identificar així fórmules exitoses i iniciatives innovadores sobre les quals extreure conclusions i recomanacions que siguin les eines per a la planificació estratègica del sector els propers anys.

Els seus objectius específics són els següents:

  •  Analitzar el paper de la gastronomia en el turisme a la nostra demarcació.
  • Posar en valor el patrimoni culinari de la zona tant pel que fa al productes i productors agroalimentaris com a la restauració.
  • Revisar el paper de la gastronomia i la restauració, tant pel que fa a la seva repercussió econòmica i social, com pel que fa al paper de la imatge de les destinacions turístiques.
  •  Reflexionar sobre el paper dels patronats de turisme en la promoció de la gastronomia com recurs turístic del territori. Dirigida a tots els tots els professionals relacionats amb la gestió turística pública tant a nivell municipal com comarcal o de país i a tots els actors del món del turisme i la gastronomia de les nostres comarques i de tot Catalunya. 

 

PROGRAMA

09:00 – 09:30

 

Recepció d’assistents

09:30 – 10:00

 

Benvinguda institucional

10:00 – 11:00

 

Ponència inaugural a càrrec del Dr. Damià Serrano. Director de màrqueting d’Experiències i recerca de l’Agència Catalana de Turisme i expert participant en la redacció del llibre “Guía para el Desarrollo del Turismo Gastronómico” recentment publicat per la OMT

11:00 – 11:30

 

Cafè networking

11:30 – 12:30

 

Taula d’Experiències I i debat

12:30 – 13:30

 

Taula d’Experiències II i debat

13:30

 

Conclusions i cloenda

 

INSCRIPCIONShttp://wwwa.fundacio.urv.cat/congressos/iii-congres-catala-de-la-cuina-vii/inscripcio

Descarrega't el programa: http://wwwa.fundacio.urv.cat/congressos/public/usr_docs/programa_.pdf