Del 25 Octubre al 25 Octubre 2019
JORNADA "TURISME I GASTRONOMIA A LA COSTA DAURADA I COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA. ESTRATÈGIES D'ÈXIT"
Data: 25 d’octubre de 2019
Horari: de 09:00 a 13:30
Lloc: Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV C/ Joanot Martorell, 15 – Vila-seca
L’objectiu general d’aquesta jornada, emmarcada a les activitats del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, es generar un espai de trobada on poder compartir i analitzar les iniciatives de turisme gastronòmic presents a les nostres comarques. Es pretén identificar així fórmules exitoses i iniciatives innovadores sobre les quals extreure conclusions i recomanacions que siguin les eines per a la planificació estratègica del sector els propers anys.
Els seus objectius específics són els següents:
- Analitzar el paper de la gastronomia en el turisme a la nostra demarcació.
- Posar en valor el patrimoni culinari de la zona tant pel que fa al productes i productors agroalimentaris com a la restauració.
- Revisar el paper de la gastronomia i la restauració, tant pel que fa a la seva repercussió econòmica i social, com pel que fa al paper de la imatge de les destinacions turístiques.
- Reflexionar sobre el paper dels patronats de turisme en la promoció de la gastronomia com recurs turístic del territori. Dirigida a tots els tots els professionals relacionats amb la gestió turística pública tant a nivell municipal com comarcal o de país i a tots els actors del món del turisme i la gastronomia de les nostres comarques i de tot Catalunya.
INSCRIPCIONS: http://wwwa.fundacio.urv.cat/congressos/iii-congres-catala-de-la-cuina-vii/inscripcio
Descarrega't el programa: http://wwwa.fundacio.urv.cat/congressos/public/usr_docs/programa_.pdf