Del 11 Decembre al 11 Decembre 2018 Jornada sobre l'oli de la DOP Oli Empordà Figueres'18


 

Lloc: Auditori Convent dels Caputxins. Carrer del Rec Arnau, 8, 17600 Figueres.

Hora: 18h Horari Programa

18:00h Obertura de l’acte, benvinguda i parlament a càrrec de l'Alcalde de Figueres Sr. Jordi Masquef i del president de la DOP oli de l’Empordà Sr. Simó Casanovas. Modera i dinamitza l’acte d’obertura, el coordinador de la Càtedra del vi i de l’oli de l’Empordà (VOE), Josep Maria Dacosta.

18:15 Conferència del Sr. Lluc Mercadé Romeu, “Impacte de una DOP al territori”. CREDA-UPC-IRTA. Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari. Modera: Dra. Anna Bonaterra Carreras, Directora de l’Institut de Tecnologia Agroalimentària de la UdG.

18:55 Conferència a càrrec del Dr. Agustí Romero Aroca, “Qualitat garantida dels olis a les DOP catalanes. Nous reptes”. IRTA. Mas de Bover. Olivicultura, Elaiotècnia i Fruita Seca. Modera: Dra. Carme Carretero Romay, Directora Científica del Campus Alimentació i Gastronomia i Catedràtica de l’àrea de Tecnologia dels aliments.

19:35 Lliurament de diplomes i premis del 1r concurs de dibuix infantil de la Càtedra del vi i de l’oli de l’Empordà.

19:40 Cloenda de l’acte a càrrec dels representants municipals i de la Generalitat.

19:45 Tast d’olis de la DOP oli de l’Empordà, dirigit i comentat pel president de la DOP Oli Empordà Sr. Simó Casanovas.

Inscripcions: http://www2.udg.edu/tabid/24848/Default.aspx