Del 10 Decembre al 10 Decembre 2018
L'Oli d'oliva a la cuina catalana
Data: 10 de desembre de 2018
Horari: 09.00 a 13.00 h
Lloc de realització :
Centre cultural Castell del Cambrer
Plaça del Castell, 4
Reus
Ubicació: Com arribar-hi?
Omple el formulari d'INSCRIPCIÓ
Aforament limitat. Preu gratuït.
Programa:
09:00 Inauguració de la Jornada
09:30 Taula rodona: “La cuina de l’oli d’oliva: tradició i innovació”
Mai Martí (R. La Giberga, Reus)
Rosa Sanromà (R. Sanromà, Castellvell)
Xavi Ferraté (R. La Bresca, Cambrils)
Marta Domènech (Hostal Sport, Falset)
Rosa Solà (catedràtica de Medicina de la URV)
Moderadora: Noemí Rabassa (professora de màrqueting de la URV)
11:00 Descans
11:30 Taula rodona: “Estratègies de valorització de l’oli d’oliva”
Josep Moragas (Unió Corporació Alimentària)
Gonzalo Cambra (Cooperativa de Riudecanyes)
Fernando Sarasa (Cooperativa de Cambrils)
Ester Gomis (Ca Rosset, de Vilallonga)
Francesc Baiges (Cooperativa de Montbrió)
Montserrat Gelonch (DOP Siurana)
Moderador: Miquel Àngel Bové (professor d’economia de la URV)