Del 11 Juliol al 11 Juliol 2019 La UB aposta per la formació i la investigació en Neurogastronomia
La Neurogastronomia, entesa com a intel·ligència emocional culinària, aporta un nou enfocament científic a l'alimentació en l'adolescència i l'envelliment


DATA: Dijous, 11 de juliol 2019, 11 h.

LLOC: Aula Ramon y Cajal. Edifici Històric. Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona)

El proper dijous 11 de juliol, a l’Aula Ramon y Cajal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, tindrà lloc la presentació d’una nova iniciativa que uneix la neurociència i la gastronomia, mitjançant dos projectes –un postgrau i un entorn científic– que es desenvolupen principalment en dos àmbits personalitzats: l’adolescència i l'envelliment. El projecte s’emmarca dins de les accions del III Congrés Català de la Cuina 2018-2019.

 

L’acte, obert als mitjans de comunicació, comptarà amb les intervencions de: 

  • Dr. Màrius Rubiralta. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (Campus Torribera).  UB.
  • Dr. Miguel Sánchez-Romera, neuròleg i xef.
  • Dr. Santiago Ambrosio. Departament de Ciències Fisiològiques. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Campus Bellvitge). UB.
  • Dr. Juanjo Moreno. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (Campus Torribera).  UB.
  • Dr. Jaume Campistol. Neuròleg de l’Hospital de Sant Joan de Déu. UB.
  • Dr. Antoni Bulbena. Departament de Psiquiatria. Universitat Autònoma de Barcelona
  • Sra. Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, entitat promotora del III CONGRÉS CATALÀ DE LA CUINA 2018-2019, juntament amb la UB (Campus de l’Alimentació de Torribera).