Del 04 Març al 06 Març 2019 Science & Cooking World Congrés 2019
Primer congrés internacional de Ciencia i Cuina a Barcelona


El Science and Cooking World Congress Barcelona 2019, és un projecte dins el Tercer Congrés Català de la Cuina dins leix de debat 4: el coneixement culinari a Catalunya, i dona cobertura excel·lent per establir una marca “Science and Cooking Barcelona”. 

 

La revolució creativa en cuina i per extensió en la gastronomia ha esdevingut realment essencial en els darrers anys i ha estat aquí, a Catalunya, on ha jugat un paper preponderant en la recerca i la innovació culinària, aconseguint consolidar la seva projecció internacional.

​La gastronomia catalana ha tingut l’encert de recolzar-se en la ciència i la tecnologia per avançar. El que ha fet i fa és molt senzill, ha utilitzat i utilitza la ciència com un element més de creativitat i innovació.

Aquesta gran eclosió de R+D+I en l’àmbit gastronòmic ha fet i està fent de motor econòmic i també de desenvolupament de territori.

La demostració evident es va produir quan Ferran Adrià donà una conferència a la Universitat de Harvard y posteriorment s’estructura el Curs Science and Cooking. Una prova irrefutable de la interrelació ciència i cuina.

Consulteu agenda i ponents a: www.cienciaicuina.cat

Compreu les entrades