Fira de Calaf LOGO
  • INICI
  • EL CONGRÉS
    • Presentació
    • Missió
    • Visió
    • Objectius
    • Format
    • Metodologia
    • Descàrregues
    • I Congrés PDF
    • II Congrés PDF
    • II Congrés a TV3
  • EIXOS
    • CULTURA I PATRIMONI CULINARI
    • LA GASTRONOMIA
    • CUINERS I CUINERES
    • CONEIXEMENT CULINARI A CATALUNYA
    • CUINA, INDÚSTRIA I TREBALL
    • CUINA I SOCIETAT
  • SCIENCE & COOKING
  • COMISSIONS
    • Comissió Territorial de la Barcelona Metropolitana
    • Comissió Territorial de la Barcelona Interior i Comarques Centrals
    • Comissió Territorial de Girona.
    • Comissió Territorial de Lleida.
    • Comissió Territorial de Tarragona. Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre
  • Vídeos del congrés
  • NOTÍCIES
  • CONTACTE

Agenda

`La Cuina dels Genis` es presenta amb una experiència artística i gastronòmica genial de la mà de Gaudí, Miró, Casals i Picasso

Del 28 Gener al 03 Febrer 2020

“La Cuina dels Genis” es presenta amb una experiència artística i gastronòmica genial de la mà de Gaudí, Miró, Casals i Picasso

Del 28 Gener al 28 Gener 2020
La presentació és l'acte de cloenda del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona i té lloc aquesta nit al Castell de Vila-seca

Cloenda i conclusions del III Congrés Català de la Cuina

28 Novembre 2019

JORNADA "TURISME I GASTRONOMIA A LA COSTA DAURADA I COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA. ESTRATÈGIES D'ÈXIT"

Del 25 Octubre al 25 Octubre 2019

TAULA RODONA "La transformació als fogons: del cuiner al cuiner-empresari”"

Del 23 Octubre al 23 Octubre 2019
Amb els xefs Nandu Jubany, Carles Gaig i Paco Pérez

La UB aposta per la formació i la investigació en Neurogastronomia

Del 11 Juliol al 11 Juliol 2019
La Neurogastronomia, entesa com a intel·ligència emocional culinària, aporta un nou enfocament científic a l'alimentació en l'adolescència i l'envelliment

Gastronomia i Producte. Una oportunitat per al territori

Del 04 Juliol al 04 Juliol 2019
La Universitat de Vic acull la jornada de «Gastronomia i Producte. Una oportunitat per al territori», en el marc del tercer Congrés Català de la Cuina

Una jornada del III Congrés Català de la Cuina analitzarà a UManresa les possibilitats de la simulació en la formació de professionals de la restauració

Del 27 Maig al 27 Maig 2019
Innovació en la sala, innovació en la formació. La simulació en la formació del personal de sala

El Congrés Català de la Cuina col·labora amb la Fira de Sant Isidre

Del 11 Maig al 12 Maig 2019

Jornades gastronòmiques - Setmana de la cuina catalana

Del 06 Maig al 09 Maig 2019

Slow Food International

Del 29 Abril al 29 Abril 2019
Visión, metodologías y proyectos

Presentació de noves iniciatives per a promocionar la venda de proximitat a Lleida

Del 24 Abril al 24 Abril 2019
Presentació de noves iniciatives per a promocionar la venda de proximitat a Lleida . Seu principal del Departament a Lleida Carrer Camp de Mart, 35. | Lleida (Segrià)

Jornada Cuina i Producte en el III Congrés Català de la Cuina de Girona

Del 08 Abril al 08 Abril 2019
El proper dilluns 8 d'abril, en el marc del III Congrés Català de la Cuina de Girona, es durà a terme la "Jornada de Cuina i Producte" al Palau de Congressos de Girona.

JORNADA "CUINA I ALIMENTS: TECNOLOGIA, SALUT I FORMACIÓ a LLEIDA

Del 08 Abril al 08 Abril 2019

XIII TROBADA GASTRONÒMICA – 1 I 2 D'ABRIL 2019

Del 01 Abril al 02 Abril 2019
El futur de la cuina catalana // La gastronomia catalana al S.XXI

Un territori, quatre productes i una cuina»: L'all de Belltall, la castanya de Vilanova de Prades, la patata de Prades i el Safrà de la Conca: Montblanc, Tarragona

Del 01 Abril al 01 Abril 2019

Science & Cooking World Congrés 2019

Del 04 Març al 06 Març 2019
Primer congrés internacional de Ciencia i Cuina a Barcelona

Passat, present i futur de la cuina catalana

Del 29 Gener al 29 Gener 2019
CULTURA I PATRIMONI CULINARI EN L'ÀMBIT DE LA CUINA

Jornada de treball restauració col·lectiva

Del 15 Gener al 15 Gener 2019

TAULA RODONA - PAISATGE DELS GENIS, CUINA I TERRITORI

Del 17 Decembre al 17 Decembre 2018
I Jornada Congressual de la Comissió del Camp de Tarragona

Productes autòctons, innovació en la restauració i territori

Del 13 Decembre al 13 Decembre 2018
I Jornada Congressual de la Comissió de Terres de l'Ebre

Jornada sobre l'oli de la DOP Oli Empordà Figueres'18

Del 11 Decembre al 11 Decembre 2018

L'Oli d'oliva a la cuina catalana

Del 10 Decembre al 10 Decembre 2018

Present i futur de la cuina catalana: gastronomia, cultura, sostenibilitat

27 Novembre 2018
I Jornada Congressual de la Comissió de Barcelona Metropolitana

Denominació d'Origen “Terra i Mar”

21 Novembre 2018
La tradició culinària, patrimoni i cultura

"La Garriga, una història entre fogons"

Del 13 Novembre al 25 Novembre 2018

Reunió de la Executiva del III Congrés Català de la Cuina

Del 06 Novembre al 06 Novembre 2018

Jornada del Congrés al Camp de Tarragona

Del 05 Novembre al 05 Octubre 2018
FORMACIÓ EN GASTRONOMIA I TURISME: FP + UNIVERSITAT, LA CLAU PER UN SERVEI DE QUALITAT TURÍSTICA

L'Impacte del Malbaratament Alimentari

Del 16 Octubre al 16 Octubre 2018
Una Conversa entre Joan Roca i Massimo Bottura

Jornada I del Congrés a Lleida

Del 16 Octubre al 10 Octubre 2018
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja

Observatorium gastronòmic: Jornada d'innovació

Del 01 Octubre al 01 Octubre 2018
Innovació incremental i radical – Hostaleria | Uvic-UCC

Ruta cultural, literària i gastronòmica per la ciutat de Vic

Del 30 Setembre al 30 Setembre 2018
Dins l'Observatorium gastronòmic

Reunió de la Comissió Tècnica de la Comissió Territorial Barcelona Comarques Centrals

Del 21 Setembre al 21 Setembre 2018

Presentació del 3er Congres Català de la Cuina al Palau de la Generalitat

Del 19 Setembre al 19 Juny 2018

CATEGORIES EVENTS

  • CAMP DE TARRAGONA
  • BARCELONA INTERIOR- COMARQUES CENTRALS
  • ORGANITZACIÓ GENERAL
  • GIRONA
  • LLEIDA
  • TERRES DE L'EBRE
  • BARCELONA METROPOLITANA

CALENDARI

Juny 2019
dldtdcdjdvdsdg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
< ANTERIOR SEGÜENT >
Tweets

INSTITUCIONS IMPULSORES DEL CONGRÉS

ENTITATS COL·LABORADORES

Copyright © 2025 3er Congres Català de la Cuina / Avís Legal / Una web de: dabmedia.cat